woensdag, april 02, 2008

Vragen over e-mail

Hieronder kan je in de reacties vragen over e-mail plaatsen. Vanaf les 9 (binnenkort dus) komt e-mail aan bod in onze cursus. We zullen leren werken met een e-mailprogramma en met webmail (e-mailen via WWW). Bijlagen bij een e-mail komen ook aan bod. Vele mensen hebben al mails met bijlagen ontvangen.
Iemand vraagt of een spelletje dat haar kleinzoon heeft gekregen via mail in een aparte map kan gezet worden.

Als dit spelletje een bijlage bij een e-mail is (een bestand) dan kan dat zeker in een map gezet worden. Maar meestal moet je een spelletje installeren. Of dit hier ook het geval is, kan ik niet zeggen. Misschien heb je al eens geprobeerd om met de rechtermuisknop op de bijlage te klikken?

In dit blog werden vroeger al berichten over mail gezet: op 17 januari 2008 eigen foto's meesturen met een mail en op 29 november 2007 meer uitleg over mail op bepaalde websites. Op die datum vind je ook een link naar de hulp bij Windows Mail, het e-mailprogramma bij Windows Vista.

Hieronder worden dus vragen i.v.m. mail verwacht.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat is heel goed en interresant
nieuws voor de 9de les.F.C.

Anoniem zei

Wat is RSS feeds? in outlook 2007

september zei

RSS feeds in Outlook 2007 is een manier om via mail op de hoogte gehouden te worden als er iets nieuws op een website bijkomt. Dit kan niet met alle websites. Er moet een speciale webpagina voor zijn. Voor dit blog is dat http://ontdekiets.blogspot.com/feeds/posts/default
In het mailprogramma Outlook 2007 is er een map RSS feeds. Als je die URL toevoegt (door rechtsklikken op die map en te kiezen voor RSS kanaal toevoegen) dan komen nieuwe bijdragen van het blog automatisch in die map terecht zoals mails in je Postvak In.

Anoniem zei

Ik vind dat uw website een goed idee is.